TW Steel horloges als uniek Valentijnscadeau – nu met grote korting!

Vind jij het ook altijd zo moeilijk om een Valentijnscadeau voor jouw vriendin te vinden? Of wil je een keer flink uitpakken? Dan maken wij het jou dit jaar makkelijk. Want speciaal voor Valentijnsdag hebben wij de prijs van de TW Steel TW36 en de TW Steel TW37 tijdelijk extreem verlaagd! Voor slechts 199 euro geef jij jouw vriendin een onvergetelijke Valentijnsdag.

TW Steel TW36 en TW37

TW Steel TW36 en TW37 – Nu tijdelijk met ruim 30% korting

TW Steel TW36

TW Steel TW36

Een ring heeft ze al, die knuffelberen zijn zo afgezaagd en je wilt ook wel eens iets anders geven dan een prachtige bos rode rozen. Maar wat? Wees nou eerlijk, wij mannen zijn doorgaans niet de meest creatieve en romantische figuren als het om cadeautjes gaat. Daarom willen wij het jou dit jaar een stuk makkelijker maken. In samenwerking met TW Steel hebben wij een Valentijnsactie bedacht. Twee prachtige dameshorloges met ruim 30% korting.

TW Steel TW37

TW Steel TW37

De TW36 en TW37 zijn echte dameshorloges van het internationaal zeer populaire Nederlandse horlogemerk TW Steel. Beide horloges zijn 45 millimeter groot, hebben een stalen kast en beschikken over een Miyota 6S21 quartz uurwerk. 56 Swarovski kristallen in de ring rondom de wijzerplaat zorgen voor een hoog blingbling gehalte. Bovendien zijn de horloges tot 100 meter waterbestendig. Waar de TW36 een roze leren horlogeband, roze kristalletjes en een witte wijzerplaat heeft, is TW37 zwart van kleur.

Bestel vandaag nog de TW36 of TW37 online. Profiteer nu van onze gratis verzendservice binnen de Benelux. De horloges worden verzonden met 24 maanden garantie en in een luxe horlogebox. Deze unieke actie loopt tot en met 14 februari 2014. Zoek je een goedkoop horloge voor jezelf? Wij hebben ook tientallen herenhorloges met korting.