TW Steel gooit het over een andere boeg met zakelijk Slim Line horloges

TW Steel TW1303

TW Steel TW1303

Ze zijn supertof, al die grote TW Steel horloges. Daar zijn miljoenen mensen in de wereld het over eens. Maar zijn ze ook voor iedere gelegenheid geschikt? Bij TW Steel twijfelen ze daar aan. Want bij zakelijke kleding past niet altijd zo’n XL horloge. Daarom komt TW Steel nu met de TW Steel Slim Line. Een serie horloges die nog altijd 45 millimeter groot zijn, maar met een dikte van 8 millimeter erg plat zijn. Bovendien hebben ze een zeer stijlvolle uitstraling.

TW Steel TW1309

TW Steel TW1309

Eerlijk is eerlijk, een TW Steel horloge past niet altijd onder de mouw van een overhemd. Wat zou het dan prettig zijn om een platter horloge te kunnen dragen. Daar speelt TW Steel nu op in met de Slim Line collectie. Een heerlijke serie herenhorloges. Voorzien van een glanzende wijzerplaat in de kleuren zwart, zilver en blauw in combinatie met een leren of stalen horlogeband stralen de horloges een bepaalde vorm van chiqueheid uit. Bovendien zijn ze ook verkrijgbaar met een roségoud gekleurde kast. De TW Steel Slim Line horloges beschikken daarnaast over een speciaal plat Miyota 1S13 quartz uurwerk met datumweergave. Het glas is van saffier.

Komt met de Slim Line nu een einde aan de echt grote horloges van TW Steel? Nee. De Slim Line collectie is een nieuwe tak van TW Steel, net als TW Steel Pilot en TW Steel CEO collecties. TW Steel blijft zich richten op de markt met de grote horloges. Maar dit biedt wel kansen voor TW Steel fans die de horloges tot voor kort te groot vonden of niet passend bij bijvoorbeeld hun functie.

De TW Steel Slim Line horloges zijn verkrijgbaar vanaf 279 euro.