Samenwerking TW Steel en NightRider levert unieke horloges op

De horloges zijn zo typisch TW Steel, maar de wijzerplaten met de grote zilveren adelaars passen helemaal niet bij het Nederlandse merk. Toch komen de NightRider by TW Steel horloges zeker wel uit de ateliers van TW Steel, maar zijn ze afgewerkt door het Amerikaanse NightRider.

NightRider by TW Steel

NightRider by TW Steel

NightRider NR2 by TW Steel

NightRider NR2 by TW Steel

Ze zijn groot en stoer, maar bepaald niet mainstream. De nieuwe NightRider by TW Steel horloges zijn totaal anders dan dat we van TW Steel zijn gewend. En dat is ook niet vreemd. NightRider by TW Steel is een samenwerking tussen het Amerikaanse juwelenmerk NightRider en het Nederlandse TW Steel horloges. TW Steel kennen we al enkele jaren dankzij hun geweldige horloges, maar NightRider is een nog onbekende in de horlogewereld.

NightRider

Excentriek, totaal anders en misschien voor sommige mensen een beetje afschrikwekkend. Het Amerikaanse NightRider maakt sinds enkele jaren zijn eigen bijzondere juwelen. Niet de standaard ringen en oorbellen die je bij ons bij de juwelier vindt. NightRider richt zich op mensen die houden van vrijheid en die op gebied van mode niet met de grote massa meedoen. Mensen die durven te laten zien dat zij anders zijn.

NightRider

In enkele jaren tijd is NightRider in Amerika uitgegroeid tot een bekend merk op het gebied van onder andere riemen, kettingen, hangers en ringen. Vooral in de motorwereld en de alternatieve wereld is het merk enorm populair. In hun ontwerpen komen regelmatig doodshoofden en adelaars terug. Alle juwelen bij NightRider worden met de hand gemaakt.

Samenwerking met TW Steel

Juwelen worden met de hand gemaakt bij NightRider

Juwelen worden met de hand gemaakt bij NightRider

In 2013 is NightRider gaan samenwerken met TW Steel om ook een serie horloges op de markt te brengen. Daarbij kiest NightRider voor kwaliteit van TW Steel. De NightRider by TW Steel horloges bestaan uit het Canteen model van TW Steel, een Zwitsers R51S quartz uurwerk en zijn afgewerkt met een stoere zilveren tweekoppige op de wijzerplaat. De adelaar is gemaakt van 925 zilver en ongeveer één millimeter dik. Dit in combinatie met de gehamerde wijzerplaten en gehamerde lunettes geeft deze horloges zo´n stoer uiterlijk! De herenhorloges, 6 modellen, zijn verkrijgbaar in een 45 en 50 millimeter uitvoering. Ze kosten tussen 519 en 619 euro.