Populaire collectie Ballast horloges uitgebreid met nieuwe toffe modellen

Ballast BL-3101-06 Trafalgar

Ballast BL-3101-06 Trafalgar

Mooi chique, maar niet overdreven, een beetje sportief en gewoon lekker groot. We hebben 6 verschillende nieuwe Ballast horloges besteld. Omdat júllie van Ballast horloges houden, dat hebben we de afgelopen maanden gemerkt. Maar net zo goed omdat wij van Ballast houden, want ze zien er gewoon tof uit en zijn vooral ook niet te duur. Bovendien gaan ze – vrijwel – nooit kapot gaan.

Populair

Ballast BL-3126-04 Trafalgar Dress

Ballast BL-3126-04 Trafalgar Dress

Vrijwel niemand kende het horlogemerk Ballast 1903, toen wij dit merk begin dit jaar begonnen aan te bieden in onze webshop. Waarom wij ze gingen aanbieden? Omdat we ze gewoon zelf erg tof vinden. Bovendien zit er een goed uurwerk in – Miyota of ISA –, hebben ze goede bandjes en zijn ze vaak voorzien van saffier glas of mineraalglas met een saffier toplaag. Goede kwaliteit dus, uitstekend zelfs. En de prijzen zijn scherp, we kunnen de horloges al vanaf 159 euro aanbieden! Lekker toch? Nou, dat vonden jullie in ieder geval wel. Ballast horloges zijn super populair!

Genoeg redenen voor ons om blij te zijn dat we jou weer zes nieuwe Ballast horloges mogen aanbieden uit de Ballast Trafalgar en Ballast Trafalgar Dress series. Waar deze horloges elders voor veel hogere prijzen worden aangeboden, hebben wij een goede deal kunnen sluiten. En dat merk jij in jouw portemonnee. Check die prijzen!

Ballast BL-3101-01 Trafalgar

Ballast BL-3101-01 Trafalgar

Trafalgar

De Ballast Trafalgar serie is een serie Swiss made XL horloges. Ze zijn 46,5 millimeter groot, hebben een stalen kast en een bijpassende leren horlogeband. Naast een chronograaf beschikken de horloges over datumweergave en een aparte wijzer die de juiste dag weergeeft. De kroon aan de rechterzijde van de kast wordt beschermd door een stoere kroonbeschermer. Het mineraalglas is voorzien van een saffier toplaag. Met een waterdichtheid tot 100 meter is zijn de Ballast Trafalgar horloges ook geschikt om mee te zwemmen.

Trafalgar Dress

Ballast BL-3126-01 Trafalgar Dress

Ballast BL-3126-01 Trafalgar Dress

De Ballast Trafalgar Dress horloges zijn zogenaamde GMT horloges en hebben een meer chique uitstraling. De horloges zijn met een doorsnede van 43 millimeter iets kleiner dan de Trafalgar modellen. Ze beschikken niet over een chronograaf zoals hun iets grotere broertjes, maar kunnen wel de tijd weergeven in een tweede tijdzone en is het glas van saffier. Binnenin de Ballast Trafalgar Dress horloges bevindt zich een Zwitsers ISA quartz uurwerk.

Ach, je kan hele klinische verhalen schrijven over wat voor componenten nieuwe horloges allemaal bezitten. Lekker belangrijk! Belangrijkste is dat jij hier een supertof Ballast horloge uitkiest, want dan garanderen wij jou topkwaliteit, verpakt in een mooie horlogebox. Uiteraard geven wij als officieel Ballast dealer twee jaar garantie op jouw Ballast klok. Check al onze Ballast horloges daarom nu in onze webshop.