Otumm horloges: extreem stoer XL horlogemerk

Voetbalinternational Adam Maher draagt er één, net als Ryan Babel en Willie Overtoom. Maar ook BN’ers uit de muziekindustrie als Dean Saunders en Lange Frans zijn trots op hun Otumm horloges. Ben jij de volgende die valt voor dit nieuwe extreem stoere XL horlogemerk?

Otumm horloges zijn trendy, robuust en erg stoer

Otumm horloges zijn trendy, robuust en erg stoer

OTUMM SPST53-003

OTUMM SPST53-003

Zelf zijn wij wel al helemaal gevallen voor Otumm. Want wat een power straalt het merk uit. De grootste verrassing? Otumm is een Nederlands horlogemerk met een Zwitsers hart. Sinds 2012 bestaat het merk dat in zeer korte tijd bijzonder populair is geworden. Dat heeft ongetwijfeld met de superstoere modellen te maken, zoals de Otumm Speed en de Otumm Speed Delta Tachymeter. Met een doorsnede van 53 millimeter zijn dit echte XL horloges. De herenhorloges hebben een robuuste stalen kast die verkrijgbaar zijn in de kleuren staal, pvd zwart, rosé goud en goud. Afgewerkt met een siliconen horlogeband hebben ze niet alleen een sportieve uitstraling, ze zijn ook prettig om te dragen. Binnenin de XL horloges bevindt zich een Zwitsers Ronda uurwerk, waardoor topkwaliteit gegarandeerd is.

OTUMM SPRG53-002

OTUMM SPRG53-002

De ontwerpers van de Otumm horloges zijn geïnspireerd door marine chronometers, die in het verleden werden gebruikt in de scheepvaart. Hiermee konden schepen veilig naar huis worden genavigeerd. De antieke chronometers hebben bij Otumm een zeer modern ontwerp gekregen. Het maakt de Otumm horloges tot navigator voor mensen die weten wat de wereld te bieden heeft, die kunnen genieten quality time wanneer zij worden omringd door snelheid, luxe en vrijheid. Het is voor mensen die houden van lifestyle op hoog niveau! Otumm horloges zijn er voor jou!

Al onze Otumm horloges zijn verkrijgbaar voor 329 euro. Kijk hier voor ons uitgebreide aanbod.