Nieuwe Welder horloges zijn regelrechte hit!

Welder K24-3610

Welder K24-3610

Welder horloges zijn de horloges van de toekomst. Niet voor niets staat op elke wijzerplaat since 2075. Betekent dit dat je er nu mee uit de toon loopt? Helemaal niet. De nieuwste generatie Welder horloges zijn een regelrechte hit. Gewoon supertof! En het aantrekkelijke is dat prijzen fors zijn verlaagd. Al vanaf 195 euro draag jij het horloge van de toekomst.

Welder K21-502

Welder K21-502

De nieuwste generatie Welder horloges bestaat uit retro horloges zoals de Welder K20, Welder K21 en Welder K51 serie. Daarnaast zijn er moderne quartz horloges met of zonder chronograaf, zoals de Welder K24 en Welder K50 serie. Daarmee heeft Welder een compleet nieuwe weg ingeslagen. Natuurlijk zijn de horloges nog altijd fors, 45 of 50 millimeter, maar het design is tegenwoordig weggelegd voor een bredere doelgroep. Hierdoor gaat Welder de concurrentie aan met merken als TW Steel en GTO en mogelijk ook U-Boat, het moedermerk van Welder.

Welder staat voor kwaliteit. Het Italiaanse horlogemerk komt van de tekentafel van Italo Fontana, de ontwerper van U-Boat. Het excentrieke vind je in iets mindere mate ook terug in de nieuwe serie Welder horloges. Het grote voordeel van de Welder horloges is dat zij slechts een tiende kosten van die prachtige U-Boat klokken.

Welder K50-400

Welder K50-400

Opvallend aan de Welder horloges is dat de kroon aan de linkerzijde van het horloge zit. Dat betekent voor de horlogeliefhebber die een horloge om zijn linker pols draagt, dat de kroon nooit meer in je hand drukt. Rechtsdragenden kunnen de kroon makkelijker bedienen.

Naast de nieuwe generatie Welder horloges staan er in onze webshop verschillende andere Welder horloges. Van superhippe zakhorloges tot grote chronografen en van moderne retro horloges tot kleurrijke XL klokken. Allemaal tegen scherpe prijzen.