Nieuwe NightRider by TW Steel horloges nog toffer dan verwacht

We hebben er enige tijd moeten wachten op de NightRiders by TW Steel horloges, maar wat was dat wachten het waard. Een horloge kan er op een foto nog zo spectaculair uitzien, maar wat is het dan tof dat de nieuwe NightRider horloges er in werkelijk nog vele malen toffer eruit zien. Is dat mogelijk? Jazeker is dat mogelijk!

Nightriders by TW Steel

Nightrider by TW Steel horloges

De Nightrider horloges zijn een samenwerking tussen het Amerikaanse juwelenmerk NightRider en horlogemerk TW Steel. Er zijn drie verschillende modellen die in een 45 millimeter en een 50 millimeter editie verkrijgbaar zijn. Voor het gemak kijken wij even naar de 50 millimeter grote NightRider horloges. De NightRider NR1 heeft een stalen kast in staalkleur, net als het punt waar de zwarte leren band aan het horloge vastzit. De NightRider NR2 onderscheidt zich dankzij een spectaculaire titanium coating, terwijl de NightRider NR3 een stoere zwarte kleur heeft. Opvallend is de zilveren adelaar op de wijzerplaat van alle NightRider horloges. Deze adelaar staat voor vrijheid, precies daar waar NightRider voor staat. Die combinatie van een zilveren adelaar en een vette TW Steel Canteen klok maken deze horloges een echte must have.

Waar NightRider bekend staat om zijn extravagante juwelen, zit dat hier in de zilveren adelaar. Maar met de extravagantie valt het reuze mee. Niet dat de nieuwe NightRider by TW Steel horloges nu helemaal de mode volgen, dat niet. Maar de horloges zijn gewoon stijlvol en kunnen tijdens iedere gelegenheid worden gedragen. Tegelijkertijd zijn de horloges dankzij de zilveren adelaar een echte eyecather!