Nieuwe Kienzle Poseidon Scuba Pro horloges knallen

Kienzle Poseidon kenden we al van vrolijk gekleurde XL horloges. Nu heeft het Duitse merk zijn collectie uitgebreid met de Scuba Pro serie, een viertal stoere duikhorloges in opvallende kleuren. En zoals we van Poseidon horloges gewend zijn, hoeft kwaliteit niet duur te zijn. Voor 189 euro bent u al eigenaar.

The new Kienzle Poseidon Scuba Pro watches

The new Kienzle Poseidon Scuba Pro watches

Kienzle Poseidon K00395

Kienzle Poseidon K00395

Begin dit jaar maakten wij kennis met Kienzle Poseidon horloges. Het bleek een erg aangename kennismaking. Niet alleen waarderen onze klanten de Poseidon horloges, de horloges bleken ook van uitstekende kwaliteit. Daarom zijn wij erg blij dat Kienzle Poseidon zijn collectie horloges nu uitbreidt met de Scuba Pro serie. En de eerste indrukken zijn wederom uitstekend.

Vanaf een waterdichtheid van 20 ATM (200 meter) wordt gezegd dat horloges geschikt zijn voor alle vormen van watersport. Met een waterdichtheid van 25 ATM voldoen de Kienzle Poseidon Scuba Pro horloges hier uitstekend aan. Opvallend zijn de kleuren die Poseidon gebruikt. Naast een zwarte wijzerplaat zijn de horloges voorzien van blauwe, gele, groene en oranje accenten. Nou ja, accenten… De kleuren knallen van de horloges af.

Kienzle Poseidon K00396

Kienzle Poseidon K00396

Met een doorsnede van 53 millimeter en een dikte van 19 millimeter zijn de duikhorloges absolute XL horloges. Dit in combinatie met de opvallende kleuren maakt dat de drager een middelpunt van de belangstelling zal staan.

Hou jij van grote horloge en aandacht? Dan zijn de Kienzle Poseidon Scuba Pro horloges echt iets voor jou! Dit is betaalbare luxe!