Nieuwe Haemmer horloges maken het verschil deze zomer

Haemmer HC-52 Jose

Haemmer HC-52 Jose

De zomer is de tijd van de korte mouwen. Het is het moment voor een horloge om je pols. Maar op zo’n prominente plek past vooral een horloge waarmee je een statement afgeeft. Een horloge waar je trots op bent en waar je misschien ook wel een beetje indruk mee wilt maken. De nieuwe Haemmer horloges zouden net dat verschil kunnen maken.

haemmer HM-13 Montreal

Haemmer HM-13 Montreal

Automatische horloges, XL horloges en limited edition horloges. Haemmer horloges heeft op alle vlakken zijn aanbod uitgebreid. En dat aanbod is bijzonder aantrekkelijk. Zoals de nieuwe Haemmer Gents Giants II horloges met ronkende namen als de Pedro, Carlos en José. Stijlvolle 50 millimeter grote heren horloges met een zwarte klassiek gevormde stalen kast. De uurmarkeringen van deze horloges hebben een groene, bruine of beige kleur, die perfect overeenkomt met de leren horlogeband. Het uiterlijk van het horloge is natuurlijk belangrijk, wat je niet ziet is misschien nog wel veel belangrijker. En dat zit bij Haemmer horloges helemaal goed. De Gents Giants II horloges hebben Miyota 6S21 quartz uurwerk met chronograaf en datumweergave. Bovendien zijn de horloges tot 100 meter waterbestendig en beschikken ze over kraswerend gehard mineraal glas.

Haemmer HQ-14 Tuvalu

Haemmer HQ-14 Tuvalu

Bij WatchXL zijn we ook fan de Mechanica modellen, zoals de nieuwe Haemmer HM-13 Montreal. Niet alleen omdat de Mechanica modellen erg populair zijn, vooral ook omdat de kwaliteit geweldig is. De horloges hebben een iets dikkere stalen kast met een hele sportieve wijzerplaat. Ze zijn voorzien van een automatisch Miyota 8218 uurwerk uit Japan. Het glas van saffier, het sterkste horlogeglas ter wereld. De Haemmer Mechanica horloges zijn in verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar.

Tot slot zijn er twee nieuwe horloges in de 22.14 Limited Edition collectie. De Haemmer HQ-14 en de Haemmer HQ-18 zijn 48 millimeter groot en geschikt voor dames en heren. Zij hebben een opvallende kleur en zijn voorzien van een Miyota 2415 quartz uurwerk. Opmerkelijk aan de HQ-14 is de lunette, die gevuld is met tientallen –bling bling- Swarovski edelsteentjes.

 

< update>

Helaas verkopen wij geen Haemmer horloges meer.

Neem een kijkje bij onze TW Steel horloges, dit zijn ook mooie grote uurwerken geschikt voor mannen en vrouwen!