Nieuw: TW Steel Donkervoort horloge

TW Steel Donkervoort horloge TW983TW Steel komt deze zomer met een nieuw Limited Edition horloge: De TW983 Donkervoort 40th Anniversary Limited Edition. Een chronograaf herenhorloge ontwikkeld ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Nederlandse Supercar fabrikant Donkervoort. Medio juli/augustus wordt dit horloge geleverd, maar je kunt het nu al bestellen in onze shop.

 

TW Steel Special en Limited Edition horloges

Het Nederlandse horlogemerk is een enthousiaste partner/sponsor van vele racingteams. Behalve dat je het bekende logo met de twee dots op een groot aantal spectaculaire racemonsters tegenkomt, zie je dit enthousiasme ook terug in de zeer bijzondere TW Steel Special & Limited Edition horloges die in de loop der jaren op markt zijn verschenen. Er is dan ook bijna geen auto- of motorsportteam te vinden waar je het logo van TW Steel niet tegenkomt. Je zult vast de David Coulthard edition, de Coronel Dakar horloges en natuurlijk de Zakspeed voorbij hebben zien komen.

Meer recentelijk heeft TW Steel de Red Bull Holden horloges, GCK Rallycross Special Editions en de WTCR Coronel Special Edition uitgebracht. Deze horloges vind je natuurlijk prominent in onze shop, een aantal van deze polshorloges zijn binnenkort leverbaar. De TW983 Donkervoort is een perfecte aanvulling in deze categorie.

 

TW983: Super horloge in samenwerking met supercar fabrikantDonkervoort horloge TW Steel TW983

Afgelopen week verraste TW Steel de horlogeliefhebbers met een nieuw herenhorloge: de TW Steel TW983 Donkervoort 40th Anniversary. De TW983 Donkervoort is een Limited Edition chronograaf die in samenwerking met de Nederlandse supercar fabrikant Donkervoort werd ontwikkeld. Donkervoort bestaat dit jaar 40 jaar en dat mag gevierd worden. Donkervoort produceert sinds 1978 exclusieve high tech raceauto’s die goed weten te scoren in races zoals de 24h van Dubai.

 

Donkervoort horloge: aanwinst voor liefhebbers

De TW983 Donkervoort 40th Anniversary Limited Edition horloge voert dan ook met trots het Donkervoort logo op de wijzerplaat. Een gave aanwinst voor bewonderaars van dit automerk natuurlijk, én voor de verzamelaars en liefhebbers van exclusieve horloges en TW Steel horloges in het bijzonder.

 

Dubbellaags titanium wijzerplaat

De TW Steel TW983 heeft een diameter van 45 mm. De kast is voorzien van een PVD dark-titanium coating. Het met saffier gecoate kristalglas is ontspiegeld zodat de wijzerplaat bijzonder fraai opvalt. En die wijzerplaat valt ook op: uitgevoerd met dubbellaags titanium zeker een eye-catcher.

 

Donkervoort horloges: gelimiteerde oplage!

Van de TW983 worden maar 300 stuks geproduceerd. Je hebt met een Donkervoort horloge van het Nederlandse horlogemerk TW Steel dus bijna net zo’n exclusief product als een van de producten van dat andere Nederlandse merk, Donkervoort…


Bekijk hier het TW Steel Donkervoort horloge >