WatchXL geeft je korting op Black Friday t/m Cyber Monday

Korting op alle horloges van WatchXL tijdens Black Friday en Cyber Monday

Korting op alle horloges van WatchXL tijdens Black Friday en Cyber Monday

Singles Day is nog maar net achter de rug en wij staan al weer in de startblokken voor Black Friday! Met een leuke korting op ALLE horloges van WatchXL. Die korting krijg je niet alleen op Black Friday, nee: maar liefst 4 dagen lang! Want van vrijdag 29-11 t/m Cyber Monday 2-12-2019 geven we je 10% EXTRA korting die je kunt verzilveren met kortingscode BF19. En daarmee loopt de totale korting soms op tot wel 60%!

 

Ook korting op veel nieuwe horlogesBlack Friday Sale TW Steel CHS2 Chrono Sport

De korting krijg je dus op alle horloges uit ons assortiment en zelfs op een groot aantal horloges die toch al afgeprijsd waren. Maar nog mooier: ook op een aantal spiksplinternieuwe horloges. Zo shop je nu echt heel voordelig een TW Steel ACE, een Chrono Sport of een nieuwe Festina. Zoek je GC Guess, Diesel, Armani of Seiko horloge? Ook dan moet je echt even op onze actiepagina kijken want dankzij onze Black Friday actie scheelt het je best veel euro’s.

 

De korting krijg je alleen op de horloges die op de actiepagina staan en alleen met de kortingscode. Van sommige horloges is de voorraad beperkt.

Bekijk hier de Black Friday actie>