Ballast horloges, durf jij het aan?

Ballast BL-3129-03 automatisch horloge

Ballast BL-3129-03 automatisch horloge

In het begin van de 20e eeuw veranderde de komst van de onderzeeër voor altijd de geschiedenis van de oorlogen op zee. De impact van deze grote metalen duikboten in tijden van oorlog en vrede in de moderne geschiedenis is onuitwisbaar. Daar diep onder water is het leven zwaar. De toewijding en moed van de mensen die in onderzeeërs leven en werken is legendarisch. Zij geven zich met de volle 100% voor hun land. Deze opmerkelijk combinatie van mens en machine, de moed van deze mensen, wordt nu geëerd met de stoere Ballast horloges. Ter introductie zijn alle Ballast horloges in onze webshop nu extra aantrekkelijk geprijsd.

Ballast BL-3130-03 horloge

Ballast BL-3130-03 horloge

Net als onderzeeërs hebben Ballast horloges een robuust design. Ze zijn groot, hebben een sterke stalen kast en bezitten kwalitatief hoogwaardige (automatische) uurwerken van Miyota, ISA en Ronda. Alle horloges van het merk voldoen aan vier criteria: leesbaarheid, precisie, functionaliteit en waterbestendigheid. Ze zijn voorzien van een stevige schroefkroon, waardoor een waterbestendigheid van 100 meter is gegarandeerd. Daarnaast heeft het merendeel van de Ballast horloges de beschikking over saffierglas of mineraalglas met een saffier toplaag. Krassen op jouw horlogeglas zijn daarmee verleden tijd.

Inmiddels hebben wij een ruime collectie Ballast Valiant, Jolly Roger, Vintage, Trafalgar en Amphion horloges op voorraad liggen. En onze eerste indrukken zijn erg goed, erg goed. De klokken zien er niet alleen sterk uit, ze voelen ook erg robuust aan. Bovendien zijn ze aantrekkelijk geprijsd. Een perfecte combinatie. Durf jij net als wij een Ballast horloge aan en word jij daarmee samen met ons trendsetter? Probeer het nu hier.