A’-tek horloges proberen wereld te veroveren

A'-tek A1401S

A’-tek A1401S

A’-tek horloges is het nieuwe merk in onze webshop. Nooit van gehoord? Begin vooral niet aan jezelf te twijfelen, want je hebt echt niet onder een grote steen gelegen. A’-tek is een compleet nieuw horlogemerk en wij zijn de een van de eerste webshops die het gaan verkopen. Krijg jij het er warm van?

A'-tek horloges zijn groot en stoer

A’-tek A1405U

Een beetje geluk

Ooit waren we de eerste shop buiten Frankrijk dat Offshore Limited horloges gingen verkopen. Het werd een enorm succes. En wat te denken van TW Steel? Wij geloofden vanaf het begin in de potentie van het merk. Hebben wij dan zo’n goede neus voor nieuwe merken? Misschien wel, maar je moet gewoon ook een beetje geluk hebben. Feit is dat wij de A’-tek horloges er gewoon er gewoon tof uit vinden zien. En we hopen dat jij dat ook vindt.

Dit A'-tek horloge heeft een bijzondere wijzerplaat

A’-tek A1402R

Lijkt A’-tek niet op Welder?

Als je de horloges van A’-tek en Welder naast elkaar legt dan lijken ze best op elkaar. Gezien de geschiedenis van A’-tek ook niet zo vreemd. Oprichter Thomas Lam werkte jarenlang als ontwerper bij Welder horloges, het broertje van U-Boat. Hij weet als geen ander hoe je een tophorloge kunt creëren die bij een breed publiek in de smaak valt.

De A'-tek A1403L lijkt een veter in de wijzerplaat te hebben

A’-tek A1403L

Design en techniek

De horloges zijn een combinatie van design en techniek. Daarbij volgt A’-tek niet direct de laatste trends. Het maakt de horloges tijdloos. Met kastdoorsnedes van 48 tot 50 millimeter zijn het echte XL horloges. Daarnaast beschikken de horloges over een quartz uurwerk van Miyota. Afgewerkt met een leren of siliconen horlogeband zijn de horloges van hoge kwaliteit.

A’-tek horloges zijn vanaf 359 euro beschikbaar.