15 jaar WatchXL: tijdelijk een cadeautje bij je bestelling

15 jaar WatchXL horloges banner damesgeurtje cadeau
WatchXL bestaat dit jaar 15 jaar, tijd voor een feestje zou je zeggen. Nou echte feestjes en echte feeststemming is er natuurlijk niet dankzij het coronavirus. Maar toch willen we die 15 jaar WatchXL niet zomaar voorbij laten gaan. We willen dit toch graag een beetje met onze klanten delen/vieren en dat doen we door middel van leuke cadeautjes bij de bestellingen (op=op). Vanaf 7 april zijn de dames aan de beurt! Bekijk de actie >

 

Het hele jaar door diverse cadeaus bij bestellingen

Het hele jaar door gaan wij toffe cadeaus weggeven bij bestellingen. We begonnen op 2 maart met een Eau de Toilette herengeurtje van Desiqual en vanaf 7 april 2020 zijn de dames aan de beurt.

Daarom krijg je vanaf 7 april bij deze horloges (en dat zijn echt niet alleen dameshorloges) een heerlijk damesgeurtje cadeau. Zomaar, gratis bij je bestelling vanaf €199 dus. Maar er volgen meer acties met leuke extraatjes. Houd daarom onze shop in de gaten.

Bekijk de jubileum-actiepagina hier>
Voor de cadeautjes geldt op = op en zolang de voorraad strekt.

 

WatchXL: al 15 jaar de beste horlogeshop!

15 jaar geleden kwam collega Jacob de Vries op het fantastische, tijdloze, idee om een webshop in horloges te starten: WatchXL dé webshop waar je online vele topmerken horloges en horlogebanden kunt shoppen. Anno 2020 werken we met een zeer ervaren team elke dag hard om onze mooie producten te promoten en te verkopen. Daarnaast is onze klantenservice al 15 jaar meer dan uitmuntend. WatchXL onderscheidt zich dan ook écht door de persoonlijke behandeling van elke klant.

 

Horlogedealer van o.a. TW Steel, Gc en Citizen

Het is best bijzonder dat een webshop uit 2005 nog steeds bestaat. WatchXL werd in de loop der tijd dealer van onder andere TW Steel, Citizen, Tauchmeister, GC Guess en andere grote merken. We zijn als webshop nog steeds wereldwijd bekend. Al vanaf dat prille begin zijn de klantervaringen superpositief, de reviews zijn uitstekend. Wij horen én lezen dagelijks veel positieve klantervaringen en daar zijn we zeer dankbaar voor en uitermate trots ook nog ‘s! Dit maakt alles bij elkaar dit jubileum nog mooier en daarom willen wij het met jullie, onze klanten, vieren!

Bekijk de jubileum-actiepagina >

 

Ruim assortiment horloges

Sinds de start van WatchXL in 2005 verkopen we vooral ook veel XXL horloges. Maar er is in de loop der tijd veel veranderd aan het assortiment. XL en XXL horloges verkopen we nog steeds, maar we zijn ondertussen dealer en expert van vele bekende merken. Op dit moment pronken uurwerken van TW Steel, Citizen, Bulova, Festina, Tauchmeister, Versace, Gc Guess, Seiko, V.O.S.T., Swiss Alpine Army en Hugo Boss horloges in onze shop. Collecties voor zowel de man als de vrouw. Het maakt niet uit of je een XL horloge zoekt of juist een elegant, smal formaat horloge, WatchXL heeft het voor jou!

 

WatchXL: Altijd voordelige horloges én de beste service

WatchXL onderscheidt zich door het aanbieden van superieure maar voordelig geprijsde horloges én een perfecte service waar jij ook na aanschaf nog lang van profiteert. Mocht je tijdens de aanschaf of ervoor/erna vragen hebben, dan kun je altijd bij ons terecht. Wij vinden het erg belangrijk dat je met veel plezier het horloge om je pols draagt!

We zien je graag in onze webshop. En we spreken dit alvast met je af: ook de komende 15 jaar staan wij graag voor je klaar!

Blijf op de hoogte van alle jubileum acties >